Nieuwe Kia Picanto

kia picanto 2014De Kia Picanto is een auto die gewoon helemaal af is. De Kia Picanto is met aandacht, smaak en kennis gebouwd. De Kia Picanto onderscheidt zich met standaard 7 jaar garantie, leverbaar in zowel een handgeschakelde uitvoering als automaat, standaard 5 zitplaatsen en ook met een A-label verkrijgbaar. De Kia Picanto Economyline is al verkrijgbaar vanaf € 8.995.

Niets is bij de Kia Picanto aan toeval overgelaten. Er is gekozen voor hoogwaardige materialen en technologie. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het interieur en de zuinige motoren. De zuinige motoren hebben tevens een lage CO2 uitstoot. Zo heeft de 1.0 CVVT benzinemotor (met ISG) een uitstoot van 95 g/km. Hierdoor is de Kia Picanto een van de schoonste auto’s in zijn segment.

kia-verkopen-gratis-bod

Compacte afmetingen buiten

De Kia Picanto heeft compacte afmetingen welke hem persoonlijker maakt en extra veel voordelen biedt in de stad. Zijn kleine draaicirkel en wendbaarheid bieden ook voordelen tijdens het inparkeren. De Kia Picanto heeft slechts een lengte van 3,6 meter en zit vol met hoogwaardige technologieën. Dit geeft niet alleen comfort maar ook meer betrouwbaarheid.

De Kia Picanto heeft een sportief en dynamisch uiterlijk/ De grille, de koplampen, de bumpers, de extra luchtinlaten en de uitlaat geven de Picanto een extra sportief karakter. Niet alleen praktisch maar ook mooi om gezien te worden.

Ook de koplampen en achterlichten zijn vervaardigd met nieuwe technologie. Hierin is LED dagrijverlichting aangebracht om ook overdag beter zichtbaar te zijn. De deurgreep zal voortaan in het donker beter te vinden zijn vanwege de ingebouwde leds.

sleutel kia picantoSmart key

De Smart Key biedt de uitkomst om de auto te starten en te openen zonder de sleutel uit uw zak te halen. De auto wordt vanaf nu gestart met de Start/Stop knop. Een druk op de knop en de Picanto start meteen.

Ruime binnenkant

Zodra u plaats neemt achter het stuur dan valt u meteen op dat de Kia Picanto niet alleen zeer comfortabel zit maar ook verrassend veel hoofd- en beenruimte biedt. Doordat het dashboard slim is vormgegeven valt alles op zijn plek.

Multifunctioneel stuurwiel

De Picanto is verkrijgbaar met een multifunctioneel stuurwiel. Hierdoor zijn o.a. de handsfree telefoon functie mee te bedienen en de radio. Ook dit is een veiligheidssnufje waarbij je zaken kunt bedienen zonder de ogen van de weg af te halen.

Veiligheid

multifunctioneel stuurwiel kia picantoKia heeft zeker aan de veiligheid gedacht. Er zijn passieve en actieve veiligheidssystemen aan boord bij de Kia Picanto. ABS voorkomt dat de wielen slippen tijdens het remmen. Het Brake Assist System (BAS) zorgt dat alle wielen de juiste dosering remkracht krijgen aangeboden. De Electronic Brakeforce Distribution (EBD) zorgt dat de wielen de maximale remkracht krijgen. Een bijkomend veiligheidsaspect is de ESS functie. ESS staat voor Emergency Stop Signal. Indien u plots hard moet remmen gaan automatisch de alarmlichten knipperen. Andere weggebruikers worden direct gealarmeerd door deze signalen. Achteropkomend verkeer zal hierdoor sneller reageren en remmen of uitwijken.

Ook op LPG

De Kia Picanto is ook verkrijgbaar in een LPG-uitvoering. Dit is de Kia Picanto ComfortLine. Rijden op LPG is niet alleen goedkoper maar ook beter voor het milieu. LPG heeft een verbranding waarbij minder schadelijke stoffen vrij komen. Daarnaast rijdt een Kia Picanto net zo goed op benzine als op LPG. De ComfortLine is voorzien van elektrisch bedienbare ramen, elektrische deurvergrendeling met afstandsbediening, een airconditioning en een radio/cd speler met AUX en USB aansluiting. De Kia Picanto LPG uitvoering (comfortLine) is verkrijgbaar in de kleuren Clear White en Galaxy Black.

Kia Picanto uitvoeringen

Kia Picanto 1.0 CVVT met Automatisch start/stop systeem (3-deurs EconomyLine) met 69pk (51kW) en een CO2 uitstoot van 95g/km is al verkrijgbaar vanaf € 8.995

Kia Picanto 1.0 CVVT met Automatisch start/stop systeem (3-deurs ComfortLine) met 69pk (51kW) en een CO2 uitstoot van 95g/km is al verkrijgbaar vanaf € 9.995

Kia Picanto 1.0 CVVT met Automatisch start/stop systeem (5-deurs ComfortLine) met 69pk (51kW) en een CO2 uitstoot van 95g/km is al verkrijgbaar vanaf € 10.495

Kia Picanto 1.0 CVVT met Automatisch start/stop systeem (5-deurs BusinessLine) met 85pk (63kW) en een CO2 uitstoot van 100g/km is al verkrijgbaar vanaf € 12.245

 


 

Weten wat uw oude Kia waard is?

Vraag een gratis en vrijblijvend een bod op

kenteken invullen voor veiling